Responsive websider med fokus på konvertering

Vil du have mere end bare et online visitkort? En webside er samligsstedet for dine online marketingaktiviteter, og det er den der skal overbevise de besøgende og konvertere dem til kunder.

Der er en masse tekniske ting der skal være på plads, og dem har du sikkert hørt om: Loadhastighed, https, SEO og mobilvenlighed er blevet fokuspunktet for manges arbejde med websiden. Men hvis ikke indholdet er optimeret til at opnå de resultater du ønsker, spilder du både tid og penge på at lokke besøgende til. 

Vælger du mig som din leverandør, får indhold og strategi højste prioritet. Vi gennemgår derfor først hele din online strategi inden vi påbegynder arbejdet med websiden. Alt skal passe sammen, så du får mest mulig værdi af din investering

Jeg har samarbejdet med Magnus i adskillige år, og han har lavet flere hjemmesider til mig. Altid flot resultat med overholdt deadlines og behageligt samarbejde. Tilretninger er en del af prisen, og at han så er supersød og fuld af gode ideer er jo et kæmpe plus. 

I forbindelse med udarbejdelsen af min helt nye hjemmeside, har vi haft adskillige sparrings-runder, hvor vi har spillet boldt op af hinanden og i samarbejde fundet frem til et fantastisk resultat. Jeg anbefaler ham til alle jeg høre skal have lavet en hjemmeside.

Maj Wismann – Ejer og stifter af sitet Websexolog.dk

Idé og strategi

For at opnå en vellykket online tilstedeværelse, skal alle dine indsatser fungere optimalt sammen. Gør du et grundigt forarbejde, bliver det lettere at få alle puslespilsbrikkerne til at passe sammen i slutenden.

Jeg hjælper dig fra idé til færdig strategi, så du ved hvilke kanaler du skal bruge, hvilket indhold der skal produceres og hvordan de besøgende konverteres til tilfredse kunder.

Layout og udvikling

Jeg hjælper dig med at sætte WordPress op med et brugervenligt og fleksibelt layout, der virker lige så godt på computeren som på iPaden eller mobilen.

Behøver du specielle funktioner, hjælper jeg dig, enten ved at finde et passende plugin eller ved at udvikle et nyt fra bunden. Jeg har stor erfaring med udvikling af plugins og temaer til WordPress.

Tekster og SEO

Teksten på din webside har det primære formål at overbevise og konvertere din besøgende til kunde. Den skal være klar og tydelig, men alligevel personlig og varm. Samtidig skal den være formuleret på en måde der gør, at den let bliver fundet på Google.

Du skriver selv dine tekster, men jeg hjælper dig gerne med at gennemgå teksten og optimere den sætning for sætning. Vi tager naturligvis også hensyn til søgemaskinerne og din totale strategi for websiden.

Foto, lyd og video

Året er nu 2018 og dine besøgende forventer sig mere end bare teksttunge sider om dine produkter. Fotografier der illustrerer budskabet er ikke bare “nice-to-have”. En video der forklarer hvorfor dine kunder ikke kan undvære dig og dine produkter er en effektiv måde at vende besøgende til potentielle kunder.

Som fotograf og videograf kan jeg hjælpe dig med alt fra profilbilleder til videokurser og podcastproduktioner. Fortæl mig om din idé!

WordPress er gratis og fuldt af muligheder

Jeg har valgt at designe og udvikle websider i systemet WordPress. Det er der flere årsager til. Først og fremmest er det et fantastisk system med uanede mulighed og funktioner – der findes et plugin til næsten alt.

WordPress er let at flytte til en ny server, og det er et af de mest benyttede platforme til websider i verden. Du er derfor hverken låst til mig eller dit webhotel.

WordPress er let at bruge. I de mest populære temaer kan websiden redigeres via peg-og-klik, så du behøver sjældent besøge administrationspanelet.

Og sidst men ikke mindst, så er WordPress gratis!

Jeg kom i kontakt med Magnus i 2016 da jeg skulle have en ny webside til min virksomhed. Magnus hjalp mig med dette på en yderst professionel måde, hvor han lyttede til mine tanker og derefter gav sine input på hvad han så foran sig.

Magnus rådgav mig og lod mig samtidig være med i processen. Jeg bruger stadig Magnus til at hjælpe mine kunder.

– Mårten de Miranda, The Duffy Agency

Vil du have en uforpligtende snak om dine muligheder?

Ring til mig på tlf. 20 70 77 20 eller udfyld formularen herunder, så kontakter jeg dig.